Översikt av Predictor

Predictor är en molnbaserad strategisk tillgångshanteringslösning som låter dig navigera, förutsäga och dela insikter som bevisligen förbättrar ditt tillgångsspel. Här kan du omedelbart se resultatet av olika slags finansieringsscenarier. Det går dessutom att få åtkomst till din data oavsett var du befinner dig vilket förenklar dina optimeringsmöjligheter när du använder JetX Predictor för ditt spel.

Fördelar

 • Du kan ta mer välinformerade beslut om ditt nästa bet eftersom du har mer underlag att gå på.
 • Du ökar dina chanser till en vinst i rundan när du spelar med Predictor Jet X på din enhet.
 • Du sparar tid eftersom du inte behöver lägga tid på att undersöka varje drag du skall göra utan kan istället lita på Predictor.
 • Ju mer du använder Predictor desto mer korrekt data har du att gå på.
 • Det är helt gratis att använda mjukvaran och det blir roligare att spela med en djupare förståelse för spelet.

Nackdelar

 • Predictor innebär inte någon garanti för att vinna.
 • Du behöver ladda ned appen med Jet X Predictor download vilket tar upp utrymme på din digitala enhet.
 • Du behöver ha uppmärksamhet på två ställen när du spelar.
 • Du behöver skapa ett konto, även om det är gratis.

Så laddar du ned Predictor

Jet Predictor v2 download är tillgänglig för nedladdning på både iOS- och Android-enheter. För att ladda ner spelet, sök helt enkelt efter "JetX Predictor" i App Store eller Google Play Store. När du har hittat appen klickar du bara på "Installera" och följer instruktionerna.

Att installera Predictor på IOS

 1. Gå till Apple Store App Store med valfri iPhone- eller iPad-model för att ladda ned JetX Predictor v1l. I sökfältet för att hitta applikationen anger du namnet "Predictor JetX".
 2. Välj önskad app från listan och klicka på "Ladda ner".
 3. Predictor-appen kommer att ladda ner och installera sig själv, genvägen kommer att visas på din skrivbordsskärm.
 4. Efter att ha slutfört nedladdningen och installationen måste du skapa ett konto eller logga in på ett befintligt sådant och sedan är du redo att sätta igång.

Att installera Predictor på Android

 1. Logga in på Google Play Butik från valfri Android-telefonmodell. I sökfältet för detta anger du appnamnet "JetX Predictor".
 2. Klicka på "Ladda ner".
 3. Applikationen kommer att installera sig själv, genvägen visas på din arbetsskärm.
 4. Öppna den installerade appen och registrera dig i den, eller logga in på ditt konto om du redan har ett. Redo att starta din resa!

Registrering Predictor

När du har laddat ned Predictor så är det dags att skapa ett konto. Detta är en mycket enkelt process som är helt gratis.

 1. Börja med att öppna appen och ange din e-mailadress samt information om din ålder, adress och land.
 2. Skapa ett lösenord som är välgenomtänkt.
 3. Titta i din inbox för att bekräfta att du vill öppna ett konto.
 4. Du är redo att börja.

Så använder du Predictor

När du har registrerat ett konto med Predictor så är det dags att ta nästa steg. Programmet för att beräkna koefficienten fungerar utan att beräkna prognoserna. Du kan genom att ange dina bet och flygresor ta reda på vilken som är den mest troliga utkomsten av en viss flygresa och därigenom justera dina bets på ett sätt som gör att du ökar dina chanser att vinna. Resultaten presenteras i enkla grafer med siffror. Notera att detta inte är en 100% kalkyl utan en uppskattning baserat på AI och statistiska modeller. Var noggrann med att läsa procentuella chanser och att inte missa riskerna med att satsa på ett visst flyg.

Slutsats

Predictor mjukvara är ett utmärkt sätt att se till att du optimerar dina chanser till vinst när du spelar Jet X från SmartSoft. Du kan ta mer välinformerade beslut tack vare statistik som förutspår framtiden. Det är dessutom gratis vilket betyder att den tid du investerar på att ladda ned appen med stor sannolikhet kommer att öka din tillfredsställelse under spelets gång.