Onlinespel Jet X hos Jet X Pin up

Den unika kraschspelmekaniken ger en helt ny iGaming-upplevelse och bryter ny mark i hur digitala slots fungerar. Utformningen av det här spelet gör att du också kan tjäna pengar medan du spelar genom att själv ta beslut om när du lägger bets och avbryter. Målet med JetX är att förutsäga hur högt flygplanet i spelet kommer att stiga innan det sprängs.

JetX kom ut år 2019 och har sedan dess utvecklats massivt på marknaden och är idag ett av de mest populära spelen att spela med Jet X Pin up tack vare sin unika design och den progressiva teknik som används för att skapa spelet.

Registrering hos Jet X Pin up för att spela Jet X

Det är enkelt att registrera sig för ett konto hos Pin up och detta gör du på mindre än tio minuter. Du kan registrera dig genom att skapa ett nytt konto. Där anger du ditt namn, ditt födelsedatum, adress och land. Med ditt erbjudande skriver du också in eventuella koder som du har på denna registreringssida. Du måste också ange din e-mailadress och kunna verifiera dig genom att en symbolisk summa dras från ditt konto. Du måste också verifiera din e-mail och ditt telefonnummer. Så fort detta är klart kan du söka upp spelet JetX.

Så spelar du JetX hos Jet X Pin up

  1. När kontot är redo går du till sökfunktionen på webbsidan. Där skriver du in namnet JetX.
  2. Klicka på "spela" och skriv in dina kriterier samt gör en insättning om du vill spela för pengar.
  3. Använd din Predictor för att förutspå hur du optimerar dina vinstchanser.
  4. Starta spelet och avbryt innan du tror att din jet kommer att krascha. Detta sker på samma sätt vare sig du spelar hos Jet X 1Win eller hos Pin up till exempel.

Jet X speltaktik hos Jet X Pin up

Söker efter maximal utdelning

Satsa större än vanligt och dra dig ut på låga multiplikatorer. Målet är att ha återkommande intäkter och uttag så snart du har tjänat tillräckligt med pengar. Du skall dra dig ut snabbt så fort planet har startat, ibland bara en eller två sekunder. På så sätt maximerar du din chans att vinna. Exempel: satsa 10 USD och vinn efter några sekunder med en multiplikator på 1 eller till och med mindre.

Taktik med minimal risk

Denna JetX-strategi innebär att man placerar en stor insats på en låg multiplikator med automatiskt uttag, och sedan placerar man en mindre insats på en hög multiplikator i samma omgång. Syftet är att minska risken samtidigt som du försöker behålla din balans genom att göra den stora insatsen. Den lilla insatsen är till för en enorm multiplikator som kan öka din balans. Till exempel, satsa $6 med en multiplikator på 1,40 på ena sidan och ytterligare $0,5 på en x30, x50 eller till och med x100 multiplikator på den andra.

Taktik med försäkring

Spelmodellen omfattar 2 insatser. I det första fallet måste du ställa in autoritningen till 1,50 och i det andra till 2,00. Om du vinner kommer du att kunna fixa ganska stora priser med Jet X Pin up. Men vid förluster kommer storleken på förlusterna att växa mycket snabbt.

Den mest lönsamma Jet X-strategin från Jet X Pin up

En populär strategi för att spela JetX-spelare är den som vi beskriver här. Spelaren gör en stor satsning på en låg multiplikator med automatiskt uttag, sedan under samma omgång lägger de en mindre insats på en hög multiplikator. Det primära syftet med detta tillvägagångssätt är att begränsa risken samtidigt som du försöker behålla månatliga vinster och hålla ditt saldo stabilt, med hjälp av den stora insatsen. Syftet med den lilla insatsen, å andra sidan, är att försöka träffa en stor multiplikator som kan öka ditt saldo.

Påfyllning av kontot och uttag av medel till Jet X Pin up

  1. Öppna ditt konto och logga in.
  2. Gå till mina sidor och hitta fliken för att “sätta in pengar” eller för att “ta ut pengar”.
  3. Välj den betalningsmetod du vill använda dig av för att ta ut eller sätta in dina pengar.
  4. Klicka på applicera och godkänn din inbetalning eller utbetalning genom att fylla i ditt lösenord.
  5. Dina pengar syns i nästan alla fall direkt på kontot om du sätter in pengar och ibland direkt på ditt föredragna uttagskonto. Det kan dock ta upp till en dag innan pengarna syns om du väljer att göra ett uttag.