Ladda ner JetX på din telefon

Kampanjkod:
100 EUR

Att ladda ned Jet X spelet

JetX är ett spel som har blivit mycket populärt att spela på marknaden idag och det är enkelt att ladda ner Jet X. Spelreglerna är väldigt enkla. Huvudspelet består av en jet som tar sig till skyarna tills den exploderar. Du kan som spelare satsa bets på en runda och vinner om du stoppar det innan det exploderar. Tillsammans med planet växer också multiplikatorn för din vinst. Multiplikatorn börjar på 1,01x och kan gå upp till 999,999x. Möjligheten att planet exploderar beräknas var 1/7 av en sekund.

Stödda system

Det finns många system där du kan göra en JetX app download på marknaden idag.

 • Microsoft Windows
 • Android
 • Linux
 • Apple iOS

Ladda ned Jet X för Android

 1. Logga in på din Google Play Butik från din Android-enhet för att hitta JetX free. I sökfältet i butiken skriver du in “Jet X”.
 2. Klicka på "Ladda ner". Appen kommer att installera sig själv, genvägen visas på din arbetsskärm på enheten.
 3. Öppna den installerade appen och registrera dig i den, eller logga in på ditt konto om du redan har ett. Nu är du redo att börja spela.

Ladda ned Aviator för iPhone

 1. Gå till App Store med valfri iPhone- eller iPad-modell. I sökfältet för att hitta rätt app skriver du in Aviator game och du kan ladda ned Jet X game download.
 2. Välj önskad app från listan och klicka på "Ladda ner". Appen kommer att ladda ner och installera sig själv, genvägen kommer att visas på din skrivbordsskärm.
 3. Efter att ha slutfört nedladdningen och installationen måste du skapa ett konto eller logga in på ett befintligt sådant och sedan är du redo att sätta igång.

Skillnaden mellan mobil version och PC

Det finns idag inte någon jättestor skillnad mellan att använda din PC eller din mobiltelefon för att spela JetX-spelet. Du kan dock notera ett par små skillnader beroende på om du väljer Jet X ios eller PC till exempel.

 • JetX tenderar att vara något enklare att överse då du spelar på en PC.
 • Användarvänligheten skiljer sig åt då du behöver vara snabbare då du spelar på mobiltelefon eftersom du helt enkelt har en mindre skärm.
 • Mobiltelefoner har vanligtvis en snabbare uppkoppling då du spelar på appen. Se därför till att du har en tillräckligt snabb uppkoppling innan du väljer att spela på PC.