Hela Sveriges

flygbolag

  LÄS MER OM VÅRA        DESTINATIONERMer

Reser du ofta?
Då är våra företagsprodukter något för dig.

Mer

Aktuellt från NextJet

2018-02-13

Fri parkering på Örnsköldsvik Airport

Från och med den 13:e februari införs fri parkering på en specifik parkeringsyta vid Örnsköldsvik Airport. Upp till 16 dygn har du som resenär möjlighet att parkera bilen utan kostnad.

Läs mer »

2018-02-07

Upphandling nödvändig för fortsatt trafik mellan Arvidsjaur och Arlanda

Nextjet meddelade i fredags Trafikverket att bolaget inte längre har för avsikt att bedriva trafik på sträckan Arvidsjaur – Arlanda på kommersiella grunder i enlighet med gällande trafikplikt. Nextjet avser att flyga till och med sista maj för att möjliggöra för Trafikverket att upphandla trafiken och därmed undvika ett uppehåll i trafiken.

Läs mer »

2018-01-22

Nextjet öppnar nya linjer, Umeå - Göteborg & Umeå - Karleby/Jakobstad

Den 12 mars börjar Nextjet trafikera linjen Umeå-Göteborg med 32 turer per vecka. Linjen mellan Umeå och Göteborg knyter ihop två större städer som annars endast nås genom mellanlandning. Under helgerna kommer turer att utföras även till Karleby/Jakobstad. Detta innebär att resenärer kan resa smidigt mellan Umeå och Karleby/Jakobstad på fredagar, söndagar och måndagar.

Läs mer »

Nextjet, för flyg i Sverige och Norden

Nextjet – ditt naturliga val för flyg i Sverige och Norden. Vi flyger till 20 destinationer med över 200 flighter i veckan. Boka dina flygbiljetter med oss, vi ser fram emot att välkomna dig ombord!

Hela Sveriges flygbolag 

Vi ser det som vår uppgift att krympa Sverige! Att göra vårt avlånga
land 
lite mindre avlångt
och minska avståndet mellan
både orter och människor.

Vi betjänar över 20 destinationer.
Det gör det enkelt för dig att komma nästan vart som helst i landet snabbt och effektivt, oavsett om det är i affärer eller för nöjes skull du reser.

Läs mer om våra destinationer här.

 

 

 

 

\ \