Stark tillväxt för Nextjet på linjen Mariehamn - Stockholm-Arlanda

Det första kvartalet 2017 visade på en stark tillväxt i antal resenärer på sträckan Mariehamn - Stockholm Arlanda. Ökningen januari till mars var i faktiska tal fler än 900 resenärer vilket ger en ökning på över 20% under perioden.

”Det är en fantastiskt fin utveckling. Vi är både stolta och glada över att allt fler resenärer väljer att flyga mellan Mariehamn och Stockholm”, säger Jens Harrysson försäljningsansvarig Nextjet.

”Vi förstår att vår tidtabell uppskattas och det tillsammans med effektiva och prisvärda resor är linjens framgångspunkter årets första kvartal, avslutar Jens.Övriga nyheter

2017-04-20

Nextjet ökar första kvartalet på linjen Örnsköldsvik - Stockholm

Årets tre första månader visade en positiv utveckling av antalet flygpassagerare mellan Örnsköldsvik och Stockholm Arlanda. Totalt innebar det att ca 1000 fler resenärer valde att resa från sin lokala flygplats än motsvarande period förra året vilket gav en tillväxt på ca 6%.

Läs mer »

2017-04-19

Flyguppehåll mellan Gällivare och Stockholm under sommarens asfaltering på Gällivare flygplatsen

Det står nu klart att Nextjet tvingas ställa in trafiken mellan Gällivare och Stockholm v.27-32. Anledningen till uppehållet är den asfaltering av rullbanan på Gällivare flygplats som kommer att utföras.

Läs mer »

2017-04-04

Nextjet ingår samarbete med airBaltic

Nextjet och det lettländska flygbolaget airBaltic har ingått ett nytt samarbete. Samarbetet möjliggör nya smidiga anslutningsmöjligheter till Baltikum för Nextjets kunder och anslutningar till Skandinavien för airBaltics kunder.

Läs mer »
Fler nyheter