Nextjet och KLM fördjupar sitt samarbete

Nextjet och KLM inleder idag ett fördjupat samarbete för att erbjuda ett enklare och smidigare resande för sina gäster.

Genom det nya fördjupade samarbetet, ett sk. codeshare, kan Nextjet och KLM erbjuda ett bredare utbud av resor på en och samma biljett redan från och med den 26 mars. Det tidigare samarbetet, som inleddes 2014, har varit väldigt gynnsamt och därför tas nu samarbetet till nästa nivå.

Destinationerna som omfattas av samarbetet är Arvidsjaur, Jönköping, Karlstad, Karleby/Jakobstad (Finland), Kramfors-Sollefteå, Lycksele, Mariehamn (Åland), Sundsvall, Vilhelmina och Örnsköldsvik. Ambitionen är att hela linjenätet ska ingå inom en snar framtid.

Från dessa orter erbjuds nu resor på en och samma biljett till KLM:s samtliga destinationer där man redan på avreseorten kan checka in sitt bagage till slutdestinationen.

-  Med vårt nya codeshare-samarbete kan vi erbjuda än fler möjligheter för våra svenska resenärer att resa direkt från sina lokala flygplatser till hela KLM:s världsomspännande linjenät. Tillsammans med vår ökade kapacitet till och från Stockholm, Göteborg och Linköping utgör detta en rejäl satsning på Sverige säger Paul Terstegge, General Manager North Europe, Air France & KLM.

-  Vi är glada över att kunna fördjupa vårt samarbete med KLM, ett flygbolag med lång tradition av resor till och från Skandinavien och Finland. Med vårt fördjupade samarbete kommer vi kunna erbjuda våra fantastiska destinationer till ännu fler resenärer genom ett smidigt resande via Amsterdam säger Magnus Ivarsson, VD Nextjet.

Biljetter bokas hos resebyråer och på klm.comÖvriga nyheter

2017-03-15

Bra start på året för Nextjets linje Hemavan/Tärnaby - Stockholm

Antalet resenärer som väljer att flyga till Hemavan/Tärnaby från Stockholm Arlanda ökar och linjen har en stark tillväxt. Årets första nio veckor visar på en ökning om 25 % jämfört med samma period förra året, vilket i antalet passagerare blir ca 600 fler.

Läs mer »

2017-03-13

Nextjet avvecklar linjer till och från Västerås

Nextjet har idag beslutat att avveckla sin trafik till och från Västerås. Det innebär att Helsingforstrafiken från och med den 27 mars försvinner och att Köpenhamn inte kommer att trafikeras. Trafiken till och från Visby under Almedalsveckan flygs som planerat.

Läs mer »

2017-03-08

Nextjet storsatsar på Björneborg med två nya linjer

Den 24 april startar Nextjet två nya linjer från Björneborg. En till Helsingfors och en till Stockholm. Totalt handlar det om 54 flighter per vecka.

Läs mer »
Fler nyheter