Flyguppehåll mellan Gällivare och Stockholm under sommarens asfaltering på Gällivare flygplatsen

På grund av anläggningsarbeten vid flygplatsen i Gällivare är Nextjet tvingade att göra ett uppehåll i trafiken mellan Gällivare och Stockholm under vecka 27-32 i sommar. Länge har det sett ut som att Nextjet skulle kunna trafikera med en rundtur om dagen under de öppettider som flygplatsen publicerat. Efter en riskanalys baserad på flygplatsens säkerhetsbevisning står det tyvärr klart att Nextjet inte kan operera under de premisser som presenterats och att flygplatsen inte kommer att ändra tillvägagångsättet för asfalteringen.

Alla kunder som bokat biljetter under denna period kommer att kontaktas inom kort. Nextjet beklagar den uppkomna situationen.Övriga nyheter

2017-04-20

Nextjet ökar första kvartalet på linjen Örnsköldsvik - Stockholm

Årets tre första månader visade en positiv utveckling av antalet flygpassagerare mellan Örnsköldsvik och Stockholm Arlanda. Totalt innebar det att ca 1000 fler resenärer valde att resa från sin lokala flygplats än motsvarande period förra året vilket gav en tillväxt på ca 6%.

Läs mer »

2017-04-11

Stark tillväxt för Nextjet på linjen Mariehamn - Stockholm-Arlanda

Första kvartalet visar en tillväxt på över 20% för linjen Mariehamn – Stockholm Arlanda

Läs mer »

2017-04-04

Nextjet ingår samarbete med airBaltic

Nextjet och det lettländska flygbolaget airBaltic har ingått ett nytt samarbete. Samarbetet möjliggör nya smidiga anslutningsmöjligheter till Baltikum för Nextjets kunder och anslutningar till Skandinavien för airBaltics kunder.

Läs mer »
Fler nyheter