Bra första halvår för Nextjets Sundsvallslinjer

Antalet resenärer som valde Nextjets direktlinje till Göteborg från Sundsvall Timrå Airport ökar kraftigt och linjen har blivit en viktig del av regionens infrastruktur. Det första halvåret 2017 visar på en ökning om mer än 50 % jämfört med samma period förra året, vilket till antalet blir över 3000 resenärer.

Nextjet har trafikerat sträckan Sundsvall – Göteborg sedan 2014. Marknaden har tagit emot direktlinjen väldigt väl och i mars gjordes en rejäl satsning med då antalet avgångar utökades, flygtiden minskades i och med ett snabbt jetflygplan och inte minst då en linje till Luleå invigdes. Redan i början av året såg Nextjet ökningar på uppemot 20% jämfört med föregående år och nu efter årets första sex månader är ökningen mer än 50%. Totalt sett, inkluderat både resande till Göteborg och Luleå, har Nextjet nu en marknadsandel på över 10% av inrikesresandet till och från Sundsvall.

Linjen tar nu ett sommaruppehåll och första flygningen går igen den 21 augusti efter sommaren.Övriga nyheter

2017-06-16

Nextjet får förnyat förtroende av Kammarkollegiet

Nextjet har fått förnyat förtroende att flyga anställda hos statliga myndigheter och verk.

Läs mer »

2017-06-12

Fler valde att resa med Nextjet till och från Kramfors

De första fem månaderna 2017 visade på en stark tillväxt i antal resenärer på sträckorna Kramfors - Arlanda och Kramfors - Gällivare för Nextjet. Den totala ökningen januari till maj, jämfört med föregående år, var i faktiska tal fler än 800 resenärer vilket ger en ökning på över 20% under perioden.

Läs mer »

2017-05-01

Höga Kusten flyg blir Nextjet

Från och med 1 maj bokar du din flygresa till och från Stockholm på nextjet.se Samma antal avgångar. Samma varma bemötande i luften. Minst lika många flygstolar och mer godsaker från trakten.

Läs mer »
Fler nyheter