Hela Sveriges flygbolag

Läs mer om våra destinationerMer

Våra samarbeten med internationella flygbolag tar dig vart du vill i världen...
- och ända hem (med oss)

Mer

Aktuellt från NextJet

2016-07-14

Nextjet startar linje mellan Västerås och Helsingfors

Den 15 september startar Nextjet flygtrafik på sträckan Västerås - Helsingfors i samarbete med Finnair och Handelskammaren Mälardalen. Linjen startas då det finns ett stort resebehov mellan Mälarregionen och Helsingfors Vanda Airport. Där finns möjlighet att flyga vidare inrikes Finland, vidare till Europa, och framförallt till Asien.

Läs mer »

2016-07-12

Pressrelease: Nextjet får nya ägare

​En ny konstellation av ägare från Sverige, Åland och Finland tar över flygbolaget Nextjet. Affären beskrivs som det första steget i en ambition där ägarbasen ska breddas ytterligare i syfte att fortsätta utveckla den regionala flygtrafiken mellan Sverige och Finland med Arlanda som ett nav.

Läs mer »

2016-03-11

Nextjet vinner upphandling på sträckan Lycksele - Arlanda

Trafikverket har genom tilldelningsbeslut meddelat att Nextjet har vunnit upphandlingen för sträckan Lycksele - Arlanda. Det innebär att Nextjet kommer fortsätta tillhandahålla regelbunden flygtrafik för passagerare fram till oktober 2019.

Läs mer »

Nextjet, för flyg i Sverige och Norden

Nextjet – ditt naturliga val för flyg i Sverige och Norden. Vi flyger till 18 destinationer med över 200 flighter i veckan. Boka dina flygbiljetter med oss, vi ser fram emot att välkomna dig ombord!

Above!

läs senaste numret av
vårt ombordsmagasin
Above. bland annat en guide till Almedalen.

Du kan även läsa det här.